Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tax Heaven Atluckowi Rycerze
5-3-2 v1 Tactiek 433 Ciekawa
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.4 gemiddelde waardering 35
average Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


10e minuut.
Skrocki passt de bal met de wreef. Şen is nu in balbezit. Şen probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rubano onderschept slim de pass. Rubano geeft een lange en hoge pass. Daar is Kajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Crespo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bystrzycki de bal. Kabut rent richting de bal. Kabut schiet op doel. Bystrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Atluckowi Rycerze 0:1

34e minuut.
Nzonzi probeert naar een medespeler te passen. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki passt de bal in één keer door. Riesinger rent richting de bal. Riesinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Garfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger speelt de bal door. Garfield speelt de bal door. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garcia de Orta met de inworp. Skrocki rent richting de bal. Skrocki probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel. Magrelo bokst de bal weg.

42e minuut.
MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCulloch geeft een hoge lob. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Atluckowi Rycerze 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Paler de bal. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu passt de bal zonder na te denken. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Atluckowi Rycerze 1:2

45e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 64%, Atluckowi Rycerze 36%.
Tax Heaven - Atluckowi Rycerze 1:2

57e minuut.
Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen passt de bal in één keer door. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Garfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski geeft een hoge lob. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Magrelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kajdas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Placek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Paler met de inworp. Hypsior rent richting de bal. Hypsior passt de bal met de wreef. Aposporis rent richting de bal. Aposporis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Żuczkowski passt de bal in één keer door. Garcia de Orta heeft problemen om de bal te vangen. Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kabut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capristano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 43%, Atluckowi Rycerze 57%.
Tax Heaven - Atluckowi Rycerze 1:2