Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Świt Osielec DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
Normal Tactiek utrzymanie
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 33.7
weak Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gawron rent richting de bal. Łach is nu in balbezit. Łach passt de bal zonder na te denken. Gawron rent richting de bal. Gawron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gawron rent richting de bal. Rekowski met een sublieme pass. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski rent richting de bal. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Nonckiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakk met de inworp. Devic is nu in balbezit. Devic geeft de bal voor. Chałaśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

17e minuut.
Bakk rent richting de bal. Nonckiewicz rent richting de bal. Bakk begaat een overtreding. Bakk krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki passt de bal met de wreef. Rekowski met een sublieme pass. Gawron rent richting de bal. Gawron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

20e minuut.
Kotyrba kopt de bal weg. Díez heeft problemen om de bal te vangen. Maruda is nu in balbezit. Maruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Chys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela is nu in balbezit. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:3

44e minuut.
Rybski rent richting de bal. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk passt de bal met de wreef. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn schiet op doel. Chałaśkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 55%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 45%.
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:3

53e minuut.
Rekowski onderschept slim de pass. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Chałaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:4

65e minuut.
Gawron rent richting de bal. Gawron passt de bal in één keer door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Habrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawron is nu in balbezit. Gawron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:5

67e minuut.
Asselborn probeert de bal met de borst te controleren. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawron de bal. Gawron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:6

80e minuut.
Rekowski passt de bal in één keer door. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn passt de bal zonder na te denken. Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 64%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 36%.
GKS Świt Osielec - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 1:7