Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie GKS Świt Osielec
utrzymanie Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec speelt de bal door. Pruśniewski is nu in balbezit. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn schiet op doel. Chałaśkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn passt de bal met de wreef. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Łach passt de bal zonder na te denken. Bakk rent richting de bal. Nonckiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nonckiewicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Krasucki speelt de bal door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn schiet op doel. Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 1:0

18e minuut.
Zdrojewski met een sublieme pass. Daar is Bakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakk geeft de bal voor. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Rekowski rent richting de bal. Rekowski passt de bal in één keer door. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Łach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Chałaśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sapela rent richting de bal. Asselborn onderschept slim de pass. Rekowski met een sublieme pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cempel met een snelle inworp. Bakk rent richting de bal. Bakk passt de bal in één keer door. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rekowski met een sublieme pass. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal met de wreef. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal in één keer door. Kluczyński is nu in balbezit. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bakk speelt de bal door. Asselborn is nu in balbezit. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Łach probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Klungelig pakt Asselborn de bal. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Bakk probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński passt de bal met de wreef. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 2:0

37e minuut.
Cempel met een sublieme pass. Bakk is nu in balbezit. Bakk met een sublieme pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zub is nu in balbezit. Zub met een sublieme pass. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel. Chałaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 33%, GKS Świt Osielec 67%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 3:0

47e minuut.
Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Asselborn passt de bal zonder na te denken. Rekowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brycht de bal. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pruśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 4:0

66e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Rekowski passt de bal in één keer door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 5:0

67e minuut.
Bakk met een sublieme pass. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal in één keer door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kotyrba met een snelle inworp. Krasucki met een sublieme pass. Rybski probeert naar een medespeler te passen. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Zub de bal. Chys rent richting de bal. Zub rent richting de bal. Chys verovert de bal door een tackle van achteren. Chys geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chys geeft een hoge lob. Nonckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 6:0

85e minuut.
Zdrojewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Chys de bal. Chys passt de bal in één keer door. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 35%, GKS Świt Osielec 65%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - GKS Świt Osielec 6:0