Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolonaSroda Taern
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kosowski met een sublieme pass. Sankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski begaat een overtreding. Muszarski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Piwko is nu in balbezit. Pyrkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Dobosz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Taern 0:1

10e minuut.
Kolacyjny geeft een lange en hoge pass. Skórnicki rent richting de bal. Korwin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Korwin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Korwin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Skórnicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skórnicki kan niet meer verder spelen. Skręt komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Piwko rent richting de bal. Kossok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piwko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muszarski probeert de bal met de borst te controleren. Skibicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skibicki krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kossok rent richting de bal. Piwko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwko passt de bal zonder na te denken. Kolacyjny is nu in balbezit. Kolacyjny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz geeft de bal voor. Kosowski kopt de bal weg. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 56%, Taern 44%.
PolonaSroda - Taern 0:1

81e minuut.
Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 58%, Taern 42%.
PolonaSroda - Taern 0:1