Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Skowyrne Dziki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kruziński geeft een lange en hoge pass. Daleki rent richting de bal. Hałuszko is nu in balbezit. Klungelig pakt Daleki de bal. Daleki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Orpiszewski de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nowosielski passt de bal met de wreef. Stępień rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stępień geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frączyński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Nastula onderschept slim de pass. Hałuszko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hałuszko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 51%, Skowyrne Dziki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik - Skowyrne Dziki 0:0

48e minuut.
Cywka passt de bal in één keer door. Rajtuz rent richting de bal. Kruziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruziński krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Morozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Morozowski probeert naar een medespeler te passen. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 40%, Skowyrne Dziki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik - Skowyrne Dziki 0:0