Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tax Heaven DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
5-3-2 v1 Tactiek utrzymanie
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Devic geeft een hoge lob. Rădescu rent richting de bal. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chys rent richting de bal. Sportello onderschept slim de pass. Sportello geeft de bal voor. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Asselborn is nu in balbezit. Kluczyński rent richting de bal. Klungelig pakt Asselborn de bal. Rekowski rent richting de bal. Rekowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sportello geeft de bal voor. Zdrojewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kluczyński de bal. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Nzonzi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cempel neemt vlug de vrije trap. Kluczyński kopt de bal weg. Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asselborn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Crespo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bakk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asselborn de bal. Kluczyński is nu in balbezit. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Garfield rent richting de bal. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski met een sublieme pass. Bakk geeft een hoge lob. Badaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn controleert de bal met de borst. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński schiet op doel. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Asselborn de bal. Asselborn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Şen met een snelle inworp. Sportello is nu in balbezit. Met opzet legt Asselborn zijn tegenspeler op de grond. Asselborn krijgt een gele kaart. Sportello raakt geblesseerd tijdens het duel. Sportello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. Janzen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 74%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tax Heaven - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:0

47e minuut.
Garfield probeert naar een medespeler te passen. Bystrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

53e minuut.
Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Nzonzi. Goede buitenspelval van de verdediging. Cempel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şen zal de hoekschop nemen. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Nzonzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrocki kopt de bal weg. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Janzen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Bakk rent richting de bal. Bakk heeft problemen om de bal te vangen. Bakk met een sublieme pass. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bakk speelt de bal door. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński is nu in balbezit. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chys met de inworp. Sportello rent richting de bal. Sportello geeft een lange en hoge pass. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sportello probeert naar een medespeler te passen. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen speelt de bal door. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński passt de bal zonder na te denken. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 51%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 49%.
Tax Heaven - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1