Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atluckowi Rycerze GKS Świt Osielec
433 Ciekawa Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 19.7
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Paler de bal. Paler geeft de bal voor. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 1:0

5e minuut.
Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Capristano speelt de bal door. Riesinger rent richting de bal. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Habrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel. Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 2:0

7e minuut.
Maruda met een sublieme pass. Riesinger rent richting de bal. Met opzet legt Pruśniewski zijn tegenspeler op de grond. Pruśniewski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rubano passt de bal zonder na te denken. Sapela met een sublieme pass. Pruśniewski rent richting de bal. Riesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano schiet op doel. Habrat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Łach is nu in balbezit. Łach geeft een hoge lob. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis schiet op doel. Chałaśkiewicz bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCulloch met de inworp. Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński geeft de bal voor. Riesinger is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paler rent richting de bal. Kulwiec onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybski zal de hoekschop nemen. Maruda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pruśniewski rent richting de bal. Hypsior onderschept slim de pass. Hypsior passt de bal in één keer door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maruda rent richting de bal. Rubano met een sublieme pass. Daar is MacCulloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Magrelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft een lange en hoge pass. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aposporis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aposporis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 39%, GKS Świt Osielec 61%.
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 2:0

49e minuut.
Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat geeft een lange en hoge pass. Kulwiec kopt de bal weg. Maruda rent richting de bal. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kulwiec is nu in balbezit. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski met een sublieme pass. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kulwiec heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Capristano is nu in balbezit. Capristano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 3:0

83e minuut.
Aposporis passt de bal in één keer door. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger onderschept slim de pass. Capristano rent richting de bal. Capristano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kulwiec rent richting de bal. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 37%, GKS Świt Osielec 63%.
Atluckowi Rycerze - GKS Świt Osielec 4:0