Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolonaSroda Górnik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Niedźwiedzki passt de bal met de wreef. Piwko rent richting de bal. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Smółka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sankiewicz met een snelle inworp. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Orpiszewski geeft een hoge lob. Inworp. Sankiewicz met een snelle inworp. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Górnik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 63%, Górnik 37%.
PolonaSroda - Górnik 1:0

46e minuut.
Morozowski passt de bal zonder na te denken. Cywka probeert de bal met de borst te controleren. Cywka passt de bal zonder na te denken. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Górnik 2:0

54e minuut.
Chwastek geeft een lange en hoge pass. Buchowski kopt de bal weg. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hałuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki speelt de bal door. Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko geeft de bal voor. Jamka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rajtuz geeft de bal voor. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki passt de bal in één keer door. Morozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Skórnicki kopt de bal weg. Hałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszko probeert naar een medespeler te passen. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Górnik 3:0

86e minuut.
Piesiewicz onderschept slim de pass. Inworp. Bielicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdan rent richting de bal. Majdan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 44%, Górnik 56%.
PolonaSroda - Górnik 3:0