Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taern Skowyrne Dziki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski speelt de bal door. Zbaraski rent richting de bal. Kossok onderschept slim de pass. Kossok schiet op doel. Kuklinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Majda geeft de bal voor. Słomianka kopt de bal weg. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny geeft een hoge lob. Kossok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pyrkosz met een sublieme pass. Daar is Kolacyjny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolacyjny met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Skowyrne Dziki 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Nowosielski de bal. Kolacyjny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowosielski. Nowosielski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zbaraski passt de bal in één keer door. Tański rent richting de bal. Tański probeert naar een medespeler te passen. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kolacyjny is nu in balbezit. Kolacyjny speelt de bal door. Majcherczyk rent richting de bal. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Skowyrne Dziki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 39%, Skowyrne Dziki 61%.
Taern - Skowyrne Dziki 2:0

57e minuut.
Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk is nu in balbezit. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 54%, Skowyrne Dziki 46%.
Taern - Skowyrne Dziki 2:0