Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skowyrne Dziki Taern
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Donek passt de bal in één keer door. Daleki rent richting de bal. Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki onderschept slim de pass. Daleki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łabudziński rent richting de bal. Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Łabudziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suchoń komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zbaraski met een sublieme pass. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny onderschept slim de pass. Kolacyjny haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Taern 0:1

44e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Daleki de bal. Daleki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skowyrne Dziki - Taern 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 48%, Taern 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skowyrne Dziki - Taern 1:1

47e minuut.
Pyrkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Banasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Taern 1:2

51e minuut.
Rajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suchoń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suchoń kan niet meer verder spelen. Oraczko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Banasiak schiet op doel. Słomianka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny is nu in balbezit. Kolacyjny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Muszarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gładysz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 52%, Taern 48%.
Skowyrne Dziki - Taern 1:2