Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taern Atluckowi Rycerze
Normal Tactiek 433 Ciekawa
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis geeft een hoge lob. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hypsior met een snelle inworp. Kabut rent richting de bal. Kabut geeft een hoge lob. Charkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Aposporis rent richting de bal. Aposporis haalt uit met een fantastische trap. Koczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:1

7e minuut.
Hypsior passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabut de bal. Kabut passt de bal met de wreef. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Riesinger probeert naar een medespeler te passen. Aposporis met een sublieme pass. Kabut rent richting de bal. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Koczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Łabudziński is nu in balbezit. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski speelt de bal door. Kabut rent richting de bal. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:2

18e minuut.
Paler geeft een lange en hoge pass. Riesinger rent richting de bal. Łabudziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łabudziński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tański kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moliński met de inworp. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kiełkowski passt de bal met de wreef. Majda rent richting de bal. Majda passt de bal met de wreef. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel. Magrelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Korwin geeft een lange en hoge pass. Kossok rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kiełkowski ... Strafschop! Kossok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolacyjny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Magrelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hypsior geeft een hoge lob. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis heeft problemen om de bal te vangen. Aposporis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:3

32e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aposporis de bal. Aposporis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:4

33e minuut.
Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny passt de bal zonder na te denken. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Aposporis onderschept slim de pass. Aposporis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moliński met een snelle inworp. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Koczko trapt de bal weg. Kolacyjny is nu in balbezit. Kolacyjny met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aposporis probeert naar een medespeler te passen. Kolacyjny is nu in balbezit. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski met een sublieme pass. Aposporis speelt de bal door. Koczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 59%, Atluckowi Rycerze 41%.
Taern - Atluckowi Rycerze 0:5

46e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kolacyjny passt de bal in één keer door. Rubano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majda de bal. Kabut is nu in balbezit. Kabut geeft de bal voor. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Aposporis heeft problemen om de bal te vangen. Aposporis passt de bal met de wreef. Riesinger rent richting de bal. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Koczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:6

56e minuut.
Aposporis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capristano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rajkowski met een harde bal richting middenveld. Ciepielewski kopt de bal weg. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Hypsior geeft een lange en hoge pass. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kiełkowski passt de bal met de wreef. Hypsior is nu in balbezit. Hypsior passt de bal in één keer door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:7

76e minuut.
Hypsior met een sublieme pass. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger passt de bal in één keer door. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tański rent richting de bal. Capristano onderschept slim de pass. Capristano schiet op doel. Charkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Atluckowi Rycerze 0:8

88e minuut.
Rubano verovert de bal door een tackle van achteren. Rubano geeft de bal voor. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut onderschept slim de pass. Kabut geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 76%, Atluckowi Rycerze 24%.
Taern - Atluckowi Rycerze 0:8