Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
Normal Tactiek utrzymanie
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn passt de bal in één keer door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel. Rorat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rorat trapt de bal weg van het doel. Rekowski kopt de bal weg. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bakk passt de bal met de wreef. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Rorat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakk met een snelle inworp. Rekowski geeft een lange en hoge pass. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

23e minuut.
Devic rent richting de bal. Devic geeft een lange en hoge pass. Rekowski kopt de bal weg. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdrojewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hałuszko de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Chys onderschept slim de pass. Chys probeert naar een medespeler te passen. Asselborn speelt de bal door. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Bielicki de bal onder controle te krijgen. Bakk is nu in balbezit. Bakk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rekowski de bal. Rekowski draait met de bal, schiet en ... Rorat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Devic geeft de bal voor. Kluczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymczorek onderschept slim de pass. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 72%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 28%.
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

49e minuut.
Majdan heeft problemen om de bal te vangen. Majdan speelt de bal door. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:3

51e minuut.
Bakk rent richting de bal. Bakk passt de bal met de wreef. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bakk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cempel is nu in balbezit. Majdan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majdan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Hałuszko probeert de bal met de borst te controleren. Bakk is nu in balbezit. Bakk passt de bal in één keer door. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cempel kopt de bal weg. Asselborn rent richting de bal. Chwastek heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Devic verovert de bal door een tackle van achteren. Devic geeft de bal voor. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:4

76e minuut.
Chys passt de bal in één keer door. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski passt de bal met de wreef. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cempel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kluczyński de bal. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:5

85e minuut.
Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Rorat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 75%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 25%.
Górnik - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:6