Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolonaSroda Tax Heaven
Normal Tactiek 5-3-2 v1
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 30
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Skrocki onderschept slim de pass. Skrocki geeft de bal voor. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Skrocki is nu in balbezit. Skrocki met een sublieme pass. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piwko rent richting de bal. Skrocki rent richting de bal. Skrocki passt de bal in één keer door. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Tax Heaven 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 64%, Tax Heaven 36%.
PolonaSroda - Tax Heaven 0:1

50e minuut.
Kosowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia de Orta met de inworp. Şen is nu in balbezit. Şen geeft een hoge lob. Dobosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bystrzycki probeert naar een medespeler te passen. Crespo geeft een lange en hoge pass. Daar is Bystrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ... Crespo bokst de bal weg.

54e minuut.
Bogdanowicz passt de bal in één keer door. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki passt de bal in één keer door. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sankiewicz is nu in balbezit. Sankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Skibicki de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki schiet op doel. Crespo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PolonaSroda - Tax Heaven 1:1

62e minuut.
Şen is nu in balbezit. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik geeft een hoge lob. Şen geeft een lange en hoge pass. Nzonzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garcia de Orta rent richting de bal. Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass. Maciocha probeert de bal aan de voet te houden. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Garfield geeft de bal voor. Kosowski probeert de bal aan de voet te houden. Piwko is nu in balbezit. Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Tax Heaven 1:2

77e minuut.
Sitek geeft de bal voor. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu passt de bal zonder na te denken. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Placek geeft een hoge lob. Garfield geeft een hoge lob. Nzonzi is nu in balbezit. Şen rent richting de bal. Şen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 61%, Tax Heaven 39%.
PolonaSroda - Tax Heaven 1:2