Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skowyrne Dziki GKS Świt Osielec
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Nowosielski is nu in balbezit. Pruśniewski begaat een overtreding. Nowosielski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowosielski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frączyński kopt de bal weg. Sapela is nu in balbezit. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - GKS Świt Osielec 1:0

12e minuut.
Habrat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donek rent richting de bal. Donek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maruda heeft problemen om de bal te vangen. Majcherczyk rent richting de bal. Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Maruda schiet op doel. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skowyrne Dziki - GKS Świt Osielec 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Sapela de bal. Kulwiec rent richting de bal. Nowosielski maakt een afschuwelijke overtreding. Nowosielski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski geeft de bal voor. Nonckiewicz kopt de bal weg. Daleki rent richting de bal. Daleki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec met een sublieme pass. Daar is Maruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nonckiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maruda de bal. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda onderschept slim de pass. Maruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nonckiewicz onderschept slim de pass. Pruśniewski rent richting de bal. Donek begaat een overtreding. Donek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 58%, GKS Świt Osielec 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skowyrne Dziki - GKS Świt Osielec 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Maruda de bal. Donek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba geeft de bal voor. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 61%, GKS Świt Osielec 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skowyrne Dziki - GKS Świt Osielec 1:1