Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Świt Osielec Skowyrne Dziki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sapela is nu in balbezit. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zbaraski met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pruśniewski kan de bal niet met de borst controleren. Kulwiec rent richting de bal. Nowosielski rent richting de bal. Kulwiec onderschept slim de pass. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zbaraski verovert de bal door een tackle van achteren. Zbaraski geeft een lange en hoge pass. Sapela speelt de bal door. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Skowyrne Dziki 0:1

25e minuut.
Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulwiec onderschept slim de pass. Kulwiec passt de bal zonder na te denken. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Daleki is nu in balbezit. Daleki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łach de bal onder controle te krijgen. Frączyński is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Stępień met de inworp. Daar is Donek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donek haalt uit met een fantastische trap. Frączyński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 52%, Skowyrne Dziki 48%.
GKS Świt Osielec - Skowyrne Dziki 0:1

49e minuut.
Donek is nu in balbezit. Sapela verovert de bal door een tackle van achteren. Sapela passt de bal zonder na te denken. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Chełmiński passt de bal zonder na te denken. Filipiak rent richting de bal. Kruziński begaat een overtreding. Filipiak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filipiak kan niet meer verder spelen. Pater komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pruśniewski geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk is nu in balbezit. Kotyrba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotyrba krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rybski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbaraski rent richting de bal. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Świt Osielec - Skowyrne Dziki 1:1

87e minuut.
Stępień geeft de bal voor. Klungelig pakt Kruziński de bal. Kotyrba kopt de bal weg. Pater is nu in balbezit. Pater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 43%, Skowyrne Dziki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Świt Osielec - Skowyrne Dziki 1:1