Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie Taern
utrzymanie Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski passt de bal zonder na te denken. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Asselborn rent richting de bal. Asselborn passt de bal met de wreef. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński schiet op doel. Rajkowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 1:0

11e minuut.
Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski onderschept slim de pass. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kluczyński de bal. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 2:0

16e minuut.
Bakk passt de bal zonder na te denken. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Łabudziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asselborn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krasucki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn schiet op doel. Koczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Bakk rent richting de bal. Bakk passt de bal zonder na te denken. Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asselborn schiet op doel. Łabudziński probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski onderschept slim de pass. Rekowski geeft een hoge lob. Daar is Rajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski begaat een overtreding. Rekowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasucki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Łabudziński rent richting de bal. Rekowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chys met een snelle inworp. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn passt de bal in één keer door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 3:0

38e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chys met een sublieme pass. Cempel probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Devic is nu in balbezit. Devic geeft de bal voor. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. Koczko bokst de bal weg. Kluczyński geeft een hoge lob. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 19%, Taern 81%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 3:0

46e minuut.
Díez geeft een lange en hoge pass. Rekowski rent richting de bal. Rekowski passt de bal met de wreef. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chys met een snelle inworp. Daar is Rekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski geeft een hoge lob. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski passt de bal zonder na te denken. Asselborn speelt de bal door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn passt de bal in één keer door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 4:0

62e minuut.
Bakk geeft een hoge lob. Rajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Rajkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bakk neemt de hoekschop. Paal! Klungelig pakt Rekowski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Díez kopt de bal weg. Majda rent richting de bal. Asselborn speelt de bal door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 5:0

72e minuut.
Muszarski speelt de bal door. Bakk is nu in balbezit. Bakk geeft een lange en hoge pass. Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Devic geeft de bal voor. Kluczyński kopt de bal weg. Daar is Rajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Koczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Chys bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tański ... Strafschop! Tański is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rekowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rekowski met een sublieme pass. Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chys is nu in balbezit. Rekowski speelt de bal door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 12%, Taern 88%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Taern 5:0