Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taern DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
Normal Tactiek utrzymanie
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Asselborn is nu in balbezit. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski passt de bal met de wreef. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kluczyński de bal onder controle te krijgen. Devic geeft de bal voor. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Rekowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński schiet op doel. Koczko bokst de bal weg.

22e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krasucki. Krasucki krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Díez geeft een hoge lob. Muszarski kopt de bal weg. Bakk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolacyjny is nu in balbezit. Kolacyjny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Tański de bal. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski is nu in balbezit. Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cempel kopt de bal weg. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn is nu in balbezit. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski haalt uit met een fantastische trap. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakk neemt de hoekschop. Asselborn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

31e minuut.
Tański rent richting de bal. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal zonder na te denken. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn passt de bal met de wreef. Rekowski met een sublieme pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Charkiewicz met een sublieme pass. Bakk rent richting de bal. Korwin begaat een overtreding. Korwin krijgt een gele kaart. Bakk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Devic met een snel genomen vrije trap. Rekowski kopt de bal weg. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 71%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 29%.
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

47e minuut.
Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński rent richting de bal. Tański rent richting de bal. Kluczyński onderschept slim de pass. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Koczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Rajkowski kopt de bal weg. Zdrojewski heeft problemen om de bal te vangen. Zdrojewski speelt de bal door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński probeert naar een medespeler te passen. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

57e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Rekowski geeft een hoge lob. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:3

61e minuut.
Bakk met een sublieme pass. Łabudziński met een sublieme pass. Rekowski rent richting de bal. Asselborn rent richting de bal. Asselborn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kluczyński passt de bal zonder na te denken. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Majda geeft de bal voor. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asselborn de bal. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rekowski passt de bal in één keer door. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn rent richting de bal. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:4

78e minuut.
Kossok probeert naar een medespeler te passen. Kolacyjny bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Asselborn speelt de bal door. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Koczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bakk passt de bal in één keer door. Gawron rent richting de bal. Gawron probeert naar een medespeler te passen. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Koczko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 72%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 28%.
Taern - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:5