Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atluckowi Rycerze Górnik
433 Ciekawa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Kiełkowski is nu in balbezit. Hałuszko onderschept slim de pass. Hałuszko met een sublieme pass. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 1:0

24e minuut.
Cywka is nu in balbezit. Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Capristano geeft een hoge lob. Riesinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 2:0

26e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński passt de bal in één keer door. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel. Rorat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 3:0

29e minuut.
Orpiszewski kopt de bal weg. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywka speelt de bal door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Magrelo trapt de bal weg. Kiełkowski kopt de bal weg. MacCulloch geeft een hoge lob. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Rorat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 4:0

43e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński passt de bal in één keer door. Hałuszko rent richting de bal. Riesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Riesinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szymczorek met een harde bal richting middenveld. Kiełkowski speelt de bal door. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel. Rorat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 5:0

45e minuut.
Ciepielewski komt het veld opgelopen. Finotti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 34%, Górnik 66%.
Atluckowi Rycerze - Górnik 5:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubano met de inworp. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cywka speelt de bal door. Klungelig pakt Morozowski de bal. Żuczkowski is nu in balbezit. Tymiński rent richting de bal. Tymiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rorat speelt de bal door. Finotti kopt de bal weg. Kabut probeert de bal aan de voet te houden. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cywka probeert naar een medespeler te passen. Morozowski rent richting de bal. Kiełkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kabut passt de bal zonder na te denken. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Rorat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Górnik 6:0

71e minuut.
Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Hypsior is nu in balbezit. Hałuszko begaat een overtreding. Hałuszko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 43%, Górnik 57%.
Atluckowi Rycerze - Górnik 6:0