Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Atluckowi Rycerze
Normal Tactiek 433 Ciekawa
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 31.9
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Morozowski rent richting de bal. Majdan is nu in balbezit. Morozowski speelt de bal door. Riesinger rent richting de bal. Riesinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Smółka passt de bal met de wreef. Kiełkowski speelt de bal door. Riesinger is nu in balbezit. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moliński probeert naar een medespeler te passen. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger passt de bal met de wreef. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Kabut draait met de bal, schiet en ... Rorat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Riesinger is nu in balbezit. Orpiszewski is nu in balbezit. Riesinger onderschept slim de pass. Riesinger schiet op doel. Rorat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:1

21e minuut.
Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski met een sublieme pass. Riesinger rent richting de bal. Riesinger schiet op doel. Rorat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:2

28e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Ossoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paler krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Aposporis kopt de bal weg. Chwastek is nu in balbezit. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Moliński rent richting de bal. Moliński geeft een hoge lob. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel. Rorat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:3

36e minuut.
Rajtuz speelt de bal door. Riesinger rent richting de bal. Riesinger probeert naar een medespeler te passen. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paler is nu in balbezit. Hypsior geeft een hoge lob. Aposporis kopt de bal weg. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut met een sublieme pass. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 71%, Atluckowi Rycerze 29%.
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:3

46e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szymczorek geeft een lange en hoge pass. Ossoliński kopt de bal weg. Kiełkowski geeft de bal voor. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:4

55e minuut.
Hypsior passt de bal met de wreef. Aposporis is nu in balbezit. Szymczorek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aposporis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riesinger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kabut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capristano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 68%, Atluckowi Rycerze 32%.
Górnik - Atluckowi Rycerze 0:4