Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Świt Osielec PolonaSroda
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ... Daar is Skibicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapela rent richting de bal. Skibicki onderschept slim de pass. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 0:1

20e minuut.
Rybski met een snelle inworp. Kulwiec probeert naar een medespeler te passen. Sapela probeert naar een medespeler te passen. Maruda is nu in balbezit. Maruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Skórnicki kopt de bal weg. Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda rent richting de bal. Maruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nonckiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki passt de bal met de wreef. Skibicki rent richting de bal. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Piwko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotyrba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulwiec geeft een lange en hoge pass. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sankiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski speelt de bal door. Rybski rent richting de bal. Rybski geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 1:1

40e minuut.
Niedźwiedzki rent richting de bal. Kosowski rent richting de bal. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda rent richting de bal. Maruda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 28%, PolonaSroda 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 1:1

66e minuut.
Skórnicki onderschept slim de pass. Skórnicki passt de bal in één keer door. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel. Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 2:1

84e minuut.
Niedźwiedzki is nu in balbezit. Pruśniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niedźwiedzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedźwiedzki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chałaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 2:2

87e minuut.
Kosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. Habrat heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 53%, PolonaSroda 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Świt Osielec - PolonaSroda 2:2