Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tax Heaven Skowyrne Dziki
5-3-2 v1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Nastula is nu in balbezit. Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Skrocki heeft problemen om de bal te vangen. Skrocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Szibalski met een sublieme pass. Stępień bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępień passt de bal in één keer door. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 1:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Garfield de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępień met de inworp. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Garcia de Orta onderschept slim de pass. Garcia de Orta passt de bal met de wreef. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Garfield de bal. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Majcherczyk met een sublieme pass. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski geeft een lange en hoge pass. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garcia de Orta kopt de bal weg. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki passt de bal zonder na te denken. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garfield passt de bal zonder na te denken. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki geeft de bal voor. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 37%, Skowyrne Dziki 63%.
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 2:0

52e minuut.
Skrocki rent richting de bal. Skrocki geeft een hoge lob. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 3:0

58e minuut.
Daar is Kruziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbaraski rent richting de bal. Şen begaat een overtreding. Zbaraski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zbaraski kan niet meer verder spelen. Sarna komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia de Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rădescu passt de bal met de wreef. Skrocki rent richting de bal. Skrocki passt de bal zonder na te denken. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Frączyński kopt de bal weg. Frączyński is nu in balbezit. Garcia de Orta maakt een afschuwelijke overtreding. Garcia de Orta krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Badaczewski met de inworp. Skrocki rent richting de bal. Skrocki passt de bal met de wreef. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kuklinowski trapt de bal weg van het doel. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu geeft een hoge lob. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Garcia de Orta controleert de bal met de borst. Garcia de Orta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kruziński de bal. Şen is nu in balbezit. Şen passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Nzonzi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 4:0

83e minuut.
Kajdas is nu in balbezit. Kajdas geeft de bal voor. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi schiet op doel. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tax Heaven 29%, Skowyrne Dziki 71%.
Tax Heaven - Skowyrne Dziki 5:0