Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skowyrne Dziki Tax Heaven
Normal Tactiek 5-3-2 v1
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 33
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sitek geeft een lange en hoge pass. Şen is nu in balbezit. Kruziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruziński krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrocki geeft een lange en hoge pass. Nzonzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garfield. Garfield krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski passt de bal in één keer door. Şen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Garcia de Orta heeft problemen om de bal te vangen. Garcia de Orta passt de bal in één keer door. Skrocki speelt de bal door. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Tax Heaven 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 66%, Tax Heaven 34%.
Skowyrne Dziki - Tax Heaven 0:1

53e minuut.
Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi schiet op doel. Majcherczyk controleert de bal met de borst. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Garcia de Orta onderschept slim de pass. Garcia de Orta geeft de bal voor. Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Garfield verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki rent richting de bal. Skrocki speelt de bal door. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kruziński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şen met een snelle inworp. Garcia de Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield verovert de bal door een tackle van achteren. Garfield speelt de bal door. Şen is nu in balbezit. Şen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Tax Heaven 0:2

89e minuut.
Skrocki rent richting de bal. Skrocki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Majcherczyk de bal onder controle te krijgen. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Tax Heaven 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 69%, Tax Heaven 31%.
Skowyrne Dziki - Tax Heaven 0:3