Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taern Tax Heaven
Normal Tactiek 5-3-2 v1
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.4
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Badaczewski geeft de bal voor. Daar is Nzonzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi onderschept slim de pass. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Koczko bokst de bal weg. Daar is Rajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skrocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nzonzi de bal. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Charkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Tax Heaven 0:1

9e minuut.
Łabudziński rent richting de bal. Garfield onderschept slim de pass. Garfield geeft de bal voor. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Tax Heaven 0:2

12e minuut.
Garcia de Orta geeft de bal voor. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi onderschept slim de pass. Nzonzi schiet op doel. Koczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kossok kan de bal niet met de borst controleren. Kajdas rent richting de bal. Kajdas geeft de bal voor. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Skrocki onderschept slim de pass. Skrocki geeft de bal voor. Nzonzi heeft problemen om de bal te vangen. Nzonzi schiet op doel. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel. Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Garfield met de inworp. Daar is Skrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrocki met een sublieme pass. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taern - Tax Heaven 0:3

43e minuut.
Garcia de Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki geeft een lange en hoge pass. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyrkosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolacyjny heeft problemen om de bal te vangen. Kolacyjny haalt uit met een fantastische trap. Crespo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 71%, Tax Heaven 29%.
Taern - Tax Heaven 0:3

46e minuut.
Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Garcia de Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia de Orta passt de bal met de wreef. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nzonzi draait met de bal, schiet en ... Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şen geeft een hoge lob. Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Koczko speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gładysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu geeft de bal voor. Şen is nu in balbezit. Şen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Majda de bal. Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass. Gładysz probeert de bal aan de voet te houden. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gładysz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu met de inworp. Garfield rent richting de bal. Garfield geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Garfield kopt de bal weg. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki passt de bal met de wreef. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taern 81%, Tax Heaven 19%.
Taern - Tax Heaven 0:3