Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Świt Osielec Górnik
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Kulwiec passt de bal zonder na te denken. Sapela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bielicki. Bielicki krijgt een gele kaart. Sapela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sapela wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 1:0

5e minuut.
Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel. Szymczorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rorat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pruśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pruśniewski passt de bal met de wreef. Szymczorek is nu in balbezit. Filipiak verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 2:0

28e minuut.
Rajtuz geeft een hoge lob. Pruśniewski probeert de bal aan de voet te houden. Sapela is nu in balbezit. Majdan onderschept slim de pass. Majdan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smółka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotyrba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kulwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulwiec geeft de bal voor. Rorat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 3:0

40e minuut.
Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec probeert naar een medespeler te passen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak schiet op doel. Rorat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 4:0

44e minuut.
Rybski met een snelle inworp. Kulwiec rent richting de bal. Cywka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywka krijgt een gele kaart. Kulwiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulwiec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rorat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 33%, Górnik 67%.
GKS Świt Osielec - Górnik 4:0

60e minuut.
Kulwiec is nu in balbezit. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski geeft een hoge lob. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Smółka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotyrba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 5:0

65e minuut.
Chwastek speelt de bal door. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Filipiak de bal. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rorat bokst de bal weg.

71e minuut.
Nonckiewicz geeft de bal voor. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Rorat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Świt Osielec - Górnik 6:0

77e minuut.
Kulwiec rent richting de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak passt de bal zonder na te denken. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. Rorat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymczorek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Świt Osielec 50%, Górnik 50%.
GKS Świt Osielec - Górnik 6:0