Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolonaSroda Atluckowi Rycerze
Normal Tactiek 433 Ciekawa
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 34.5
hopeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Riesinger rent richting de bal. Riesinger passt de bal zonder na te denken. Hypsior speelt de bal door. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ... Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capristano is nu in balbezit. Capristano schiet op doel. Dobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:1

15e minuut.
MacCulloch geeft de bal voor. Klungelig pakt Piwko de bal. Kabut speelt de bal door. Daar is Riesinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hypsior onderschept slim de pass. Hypsior probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski speelt de bal door. Daar is Riesinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kopernik is nu in balbezit. Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut passt de bal met de wreef. Riesinger heeft problemen om de bal te vangen. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:2

26e minuut.
Kiełkowski passt de bal met de wreef. Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Hypsior speelt de bal door. Kabut geeft een hoge lob. Kosowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Kosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capristano is nu in balbezit. Capristano passt de bal in één keer door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:3

34e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Capristano probeert naar een medespeler te passen. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Skibicki de bal. Riesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Riesinger passt de bal zonder na te denken. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Maciocha trapt de bal weg van het doel. MacCulloch kopt de bal weg. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano speelt de bal door. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 67%, Atluckowi Rycerze 33%.
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:4

46e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hypsior rent richting de bal. Hypsior passt de bal met de wreef. Kosowski rent richting de bal. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Hypsior met een sublieme pass. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Paler geeft een hoge lob. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut passt de bal met de wreef. Capristano is nu in balbezit. Capristano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:5

55e minuut.
Ciepielewski met een sublieme pass. Kiełkowski speelt de bal door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Dobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:6

60e minuut.
Hypsior passt de bal zonder na te denken. Kabut rent richting de bal. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Dobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:7

61e minuut.
Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki speelt de bal door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Dobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:8

70e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Finotti onderschept slim de pass. Finotti geeft een lange en hoge pass. Riesinger rent richting de bal. Riesinger schiet op doel. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kiełkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosowski de bal. Riesinger rent richting de bal. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz geeft de bal voor. Capristano kopt de bal weg. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 74%, Atluckowi Rycerze 26%.
PolonaSroda - Atluckowi Rycerze 0:8