Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skowyrne Dziki DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
Normal Tactiek utrzymanie
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Donek met een sublieme pass. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

5e minuut.
Asselborn passt de bal zonder na te denken. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński passt de bal in één keer door. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chys met de inworp. Rekowski geeft een hoge lob. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. Kuklinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

18e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Szibalski geeft de bal voor. Kluczyński geeft een lange en hoge pass. Nastula met een sublieme pass. Kuklinowski kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Rekowski passt de bal in één keer door. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. Słomianka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cempel speelt de bal door. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk passt de bal zonder na te denken. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chys met een sublieme pass. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakk speelt de bal door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:3

38e minuut.
Devic met een snelle inworp. Bakk met een sublieme pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Słomianka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek onderschept slim de pass. Díez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Díez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Krasucki met een sublieme pass. Asselborn rent richting de bal. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nowosielski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekowski geeft de bal voor. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 70%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 30%.
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:4

46e minuut.
Kluczyński met een sublieme pass. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal zonder na te denken. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chys met een snelle inworp. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:5

52e minuut.
Stępień kopt de bal weg. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki passt de bal zonder na te denken. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chys passt de bal met de wreef. Asselborn is nu in balbezit. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:6

64e minuut.
Bakk heeft problemen om de bal te vangen. Bakk geeft een lange en hoge pass. Kruziński probeert naar een medespeler te passen. Daleki rent richting de bal. Daleki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Majcherczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bakk de bal. Bakk passt de bal in één keer door. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kluczyński rent richting de bal. Słomianka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kluczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kluczyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:7

73e minuut.
Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Bakk speelt de bal door. Rekowski met een sublieme pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kruziński speelt de bal door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki geeft de bal voor. Asselborn rent richting de bal. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:8

84e minuut.
Rekowski met een sublieme pass. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Majcherczyk probeert de bal aan de voet te houden. Kuklinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:9

88e minuut.
Asselborn met een sublieme pass. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski met een sublieme pass. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 74%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 26%.
Skowyrne Dziki - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:9