Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PolonaSroda DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie
Normal Tactiek utrzymanie
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 34
hopeloos Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki passt de bal met de wreef. Asselborn probeert de bal aan de voet te houden. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Kopernik geeft een hoge lob. Inworp. Bakk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski geeft een lange en hoge pass. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asselborn krijgt zijn hoofd ertegen. Dobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:1

9e minuut.
Rekowski rent richting de bal. Rekowski passt de bal met de wreef. Bakk met een sublieme pass. Klungelig pakt Kluczyński de bal. Kluczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:2

10e minuut.
Asselborn met een sublieme pass. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piesiewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bakk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Asselborn de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:3

15e minuut.
Maciocha probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakk zal de hoekschop nemen. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cempel passt de bal met de wreef. Asselborn is nu in balbezit. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Dobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:4

19e minuut.
Skórnicki probeert de bal aan de voet te houden. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn passt de bal met de wreef. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cempel heeft problemen om de bal te vangen. Cempel passt de bal in één keer door. Bakk speelt de bal door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Asselborn is nu in balbezit. Asselborn geeft de bal voor. Piesiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Asselborn met een sublieme pass. Rekowski heeft problemen om de bal te vangen. Rekowski speelt de bal door. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... Dobosz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakk neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skórnicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chys met een snelle inworp. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski geeft een hoge lob. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:5

28e minuut.
Kosowski is nu in balbezit. Asselborn onderschept slim de pass. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. Maciocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:6

29e minuut.
Asselborn passt de bal in één keer door. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski passt de bal met de wreef. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dobosz trapt de bal weg van het doel. Piwko kopt de bal weg. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki speelt de bal door. Bogdanowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Maciocha kopt de bal weg. Asselborn speelt de bal door. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dobosz trapt de bal weg. Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:7

33e minuut.
Skibicki met een sublieme pass. Daar is Niedźwiedzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kosowski geeft de bal voor. Devic kopt de bal weg. Klungelig pakt Rekowski de bal. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakk neemt de hoekschop. Rekowski kopt de bal weg. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 80%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 20%.
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:7

47e minuut.
Piwko onderschept slim de pass. Asselborn onderschept slim de pass. Asselborn probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Devic probeert naar een medespeler te passen. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. Dobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Asselborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski rent richting de bal. Rekowski met een sublieme pass. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:8

54e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Rekowski speelt de bal door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński schiet op doel. Dobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:9

57e minuut.
Piwko is nu in balbezit. Cempel onderschept slim de pass. Cempel speelt de bal door. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. Dobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:10

59e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Asselborn speelt de bal door. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kluczyński de bal. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap. Dobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Chys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawron komt het veld opgelopen. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawron. Gawron krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Piwko kan de bal niet met de borst controleren. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński probeert naar een medespeler te passen. Rekowski rent richting de bal. Rekowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski speelt de bal door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:11

77e minuut.
Gawron heeft problemen om de bal te vangen. Gawron passt de bal met de wreef. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:12

90e minuut.
Daar is Rekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński passt de bal in één keer door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PolonaSroda 77%, DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 23%.
PolonaSroda - DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 0:13