Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atluckowi Rycerze Skowyrne Dziki
433 Ciekawa Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 15
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
MacCulloch speelt de bal door. Daar is Aposporis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aposporis speelt de bal door. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 1:0

10e minuut.
Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paler. Paler krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski met een sublieme pass. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger passt de bal met de wreef. Aposporis rent richting de bal. Aposporis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel. Kuklinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 2:0

19e minuut.
Daleki passt de bal zonder na te denken. Nowosielski rent richting de bal. Riesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rubano geeft een hoge lob. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut onderschept slim de pass. Kabut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 3:0

27e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut passt de bal in één keer door. Riesinger heeft problemen om de bal te vangen. Riesinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 4:0

29e minuut.
Aposporis probeert naar een medespeler te passen. Zbaraski is nu in balbezit. Riesinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zbaraski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Donek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabut. Donek raakt geblesseerd tijdens het duel. Zbaraski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Kiełkowski speelt de bal door. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 5:0

45e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński passt de bal zonder na te denken. Riesinger met een sublieme pass. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Ciepielewski komt het veld opgelopen. Finotti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 44%, Skowyrne Dziki 56%.
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 5:0

68e minuut.
Klungelig pakt Kruziński de bal. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut met een sublieme pass. Riesinger rent richting de bal. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Finotti met een snelle inworp. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Aposporis is nu in balbezit. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 6:0

86e minuut.
Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut passt de bal met de wreef. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atluckowi Rycerze 36%, Skowyrne Dziki 64%.
Atluckowi Rycerze - Skowyrne Dziki 6:0