Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skowyrne Dziki Atluckowi Rycerze
Normal Tactiek 433 Ciekawa
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Riesinger kan de bal niet met de borst controleren. Kabut is nu in balbezit. Riesinger heeft problemen om de bal te vangen. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:1

3e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft een hoge lob. Majcherczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Majcherczyk trapt de bal weg van het doel. Moliński kopt de bal weg. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis onderschept slim de pass. Aposporis geeft een lange en hoge pass. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kabut kopt de bal weg. Majcherczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riesinger de bal onder controle te krijgen. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Kabut geeft een hoge lob. Kruziński heeft problemen om de bal te vangen. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:2

22e minuut.
Kabut rent richting de bal. Majcherczyk onderschept slim de pass. Riesinger onderschept slim de pass. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:3

26e minuut.
Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Kuklinowski met een harde bal richting middenveld. Kiełkowski kopt de bal weg. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:4

28e minuut.
Kiełkowski speelt de bal door. Hypsior is nu in balbezit. Hypsior speelt de bal door. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuklinowski met een harde bal richting middenveld. Stępień kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zbaraski de bal onder controle te krijgen. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Paal! Aposporis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moliński neemt de hoekschop. Kuklinowski probeert naar een medespeler te passen. Rubano kopt de bal weg. MacCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft een lange en hoge pass. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 82%, Atluckowi Rycerze 18%.
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:4

46e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Aposporis de bal. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis begaat een overtreding. Aposporis krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Riesinger probeert de bal aan de voet te houden. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis passt de bal met de wreef. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Riesinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuklinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:5

52e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Kabut geeft een hoge lob. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:6

53e minuut.
Riesinger geeft een lange en hoge pass. Nastula kopt de bal weg. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majcherczyk de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Słomianka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zbaraski geeft de bal voor. Inworp. Ciepielewski met de inworp. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nowosielski is nu in balbezit. Aposporis verovert de bal door een tackle van achteren. Aposporis met een sublieme pass. Riesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kabut probeert naar een medespeler te passen. Hypsior is nu in balbezit. Hypsior probeert naar een medespeler te passen. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:7

68e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal zonder na te denken. Hypsior speelt de bal door. Riesinger rent richting de bal. Riesinger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Riesinger is nu in balbezit. Kabut rent richting de bal. Kabut passt de bal zonder na te denken. Aposporis rent richting de bal. Aposporis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:8

80e minuut.
Kiełkowski geeft een lange en hoge pass. Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesinger rent richting de bal. Riesinger haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:9

84e minuut.
Frączyński rent richting de bal. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler geeft een lange en hoge pass. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rubano geeft een lange en hoge pass. Majcherczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skowyrne Dziki 71%, Atluckowi Rycerze 29%.
Skowyrne Dziki - Atluckowi Rycerze 0:9