Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeskaTeam Programmer FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski geeft een hoge lob. Zdanowski kopt de bal weg. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Napalony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een lange en hoge pass. Szmyt rent richting de bal. Szmyt schiet op doel. Milion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kaczanowski de bal. Milion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zdanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdanowski met een sublieme pass. Olkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozajda rent richting de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Milion bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DeskaTeam - Programmer FC 0:1

23e minuut.
Drużkowski is nu in balbezit. Migawa onderschept slim de pass. Migawa passt de bal zonder na te denken. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ostroróg is nu in balbezit. Ostroróg geeft een hoge lob. Pietka kan de bal niet met de borst controleren. Kaczanowski is nu in balbezit. Kaczanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Czarkowski kan de bal niet met de borst controleren. Czarkowski met een sublieme pass. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski geeft de bal voor. Szmyt kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pietka kopt de bal weg. Kaczanowski rent richting de bal. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda schiet op doel. Milion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeskaTeam - Programmer FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeskaTeam 62%, Programmer FC 38%.
DeskaTeam - Programmer FC 0:2

47e minuut.
Pietka rent richting de bal. Pabis onderschept slim de pass. Pabis speelt de bal door. Misztela rent richting de bal. Misztela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migawa verovert de bal door een tackle van achteren. Migawa met een sublieme pass. Tenderenda is nu in balbezit. Tenderenda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milion probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeskaTeam 39%, Programmer FC 61%.
DeskaTeam - Programmer FC 0:2