Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tremam pizzaBoyz
mamert1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Fedoruk speelt de bal door. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek passt de bal met de wreef. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaźmierczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Faita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faita geeft de bal voor. Klungelig pakt Świerk de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krystek probeert naar een medespeler te passen. Vrčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Misiek is nu in balbezit. Misiek speelt de bal door. Świerk speelt de bal door. Vrčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Frankiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leszko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tremam 54%, pizzaBoyz 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tremam - pizzaBoyz 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerski met een snelle inworp. Zakos rent richting de bal. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Misiek onderschept slim de pass. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Gaweł probeert naar een medespeler te passen. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obrębalski de bal. Szawan is nu in balbezit. Szawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tremam - pizzaBoyz 0:1

63e minuut.
Inworp. Radacki met de inworp. Misiek kan de bal niet met de borst controleren. Misiek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Starosta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tremam - pizzaBoyz 1:1

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerski met de inworp. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szczerski met een sublieme pass. Dzienisz is nu in balbezit. Misiek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misiek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tremam 43%, pizzaBoyz 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tremam - pizzaBoyz 1:1