Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tremam Programmer FC
mamert1 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.2 gemiddelde waardering 22.6
tragic Schieten weak
hopeless Passen poor
tragic Verdedigen poor


9e minuut.
Kreier heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tenderenda de bal. Tenderenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tremam - Programmer FC 0:1

17e minuut.
Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Özergin kan de bal niet met de borst controleren. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda haalt uit met een fantastische trap. Kaulics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. von Plattenschlager heeft problemen om de bal te vangen. Tenderenda rent richting de bal. Tenderenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pietka geeft een lange en hoge pass. Kołodziejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vrčić is nu in balbezit. Vrčić haalt uit met een fantastische trap. Żaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tremam - Programmer FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tremam 72%, Programmer FC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tremam - Programmer FC 1:1

49e minuut.
von Plattenschlager met een sublieme pass. Kreier rent richting de bal. Kreier passt de bal zonder na te denken. Vrčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tenderenda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kazura komt het veld opgelopen. Szmyt met de inworp. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Özergin geeft een hoge lob. Vrčić kopt de bal weg. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert von Plattenschlager de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Migawa rent richting de bal. Migawa met een sublieme pass. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pietka rent richting de bal. Pietka geeft de bal voor. Kazura kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmyt de bal. Szmyt speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
von Plattenschlager raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sterner komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sterner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda passt de bal zonder na te denken. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tremam 64%, Programmer FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tremam - Programmer FC 1:1