Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Catalonia Ks Dishwalla
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kończak probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Crouch kopt de bal weg. Daar is Giovanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geremek trapt de bal weg van het doel. Butulan kopt de bal weg. Szczypkowski heeft problemen om de bal te vangen. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kiciuś is nu in balbezit. Kiciuś passt de bal met de wreef. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu schiet op doel. Wardencki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:1

12e minuut.
Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Văcăroiu onderschept slim de pass. Kiciuś is nu in balbezit. Kiciuś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kończak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kolos is nu in balbezit. Gawron begaat een overtreding. Kolos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolos komt bij de bal en schiet. Kiciuś probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Topola geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu probeert de bal aan de voet te houden. Szczypkowski is nu in balbezit. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:2

42e minuut.
Kolos speelt de bal door. Polok rent richting de bal. Polok passt de bal zonder na te denken. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kolos probeert naar een medespeler te passen. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś passt de bal zonder na te denken. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:3

44e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch onderschept slim de pass. Crouch passt de bal in één keer door. Kolos rent richting de bal. Kolos schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Catalonia 71%, Ks Dishwalla 29%.
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:3

46e minuut.
Văcăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Gawron onderschept slim de pass. Gawron passt de bal zonder na te denken. Topola is nu in balbezit. Topola met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovanella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovanella krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Butulan met een snelle inworp. Daar is Topola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Kiciuś met een sublieme pass. Emery is nu in balbezit. Emery geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Topola rent richting de bal. Topola speelt de bal door. Kiciuś heeft problemen om de bal te vangen. Kiciuś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kończak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:4

86e minuut.
Butulan passt de bal zonder na te denken. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch passt de bal met de wreef. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Catalonia 80%, Ks Dishwalla 20%.
Polonia Catalonia - Ks Dishwalla 0:5