Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pizzaBoyz Programmer FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Szczerski is nu in balbezit. Kozajda rent richting de bal. Kozajda speelt de bal door. Tenderenda rent richting de bal. Tenderenda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kabała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz met een sublieme pass. Szawan rent richting de bal. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Programmer FC 1:0

13e minuut.
Szmyt passt de bal zonder na te denken. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda onderschept slim de pass. Kozajda rent richting de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zakos speelt de bal door. Bandurski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Migawa de bal. Szawan rent richting de bal. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Programmer FC 2:0

38e minuut.
Miłkowski met een sublieme pass. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda passt de bal met de wreef. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gaweł is nu in balbezit. Gaweł geeft een hoge lob. Daar is Kołodziejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda passt de bal zonder na te denken. Tenderenda rent richting de bal. Tenderenda draait met de bal, schiet en ... Przyrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 38%, Programmer FC 62%.
pizzaBoyz - Programmer FC 2:0

47e minuut.
Grzymkowski met een snelle inworp. Szczerski rent richting de bal. Kozajda begaat een overtreding. Szczerski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczerski met een snel genomen vrije trap. Paal!

58e minuut.
Migawa passt de bal in één keer door. Szczerski is nu in balbezit. Tenderenda verovert de bal door een tackle van achteren. Napalony is nu in balbezit. Napalony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kabała met de inworp. Gaweł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaweł geeft een hoge lob. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Programmer FC 3:0

76e minuut.
Napalony kopt de bal weg. Szef bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frankiewicz. Frankiewicz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zakos geeft een hoge lob. Inworp. Napalony met de inworp. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 51%, Programmer FC 49%.
pizzaBoyz - Programmer FC 3:0