Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Modrzewianka FC Tremam
Normal Tactiek mamert1
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 9.8
poor Schieten tragic
unsatisfactory Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


1e minuut.
Daar is Bandurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrčić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandurski. Vrčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Plattenschlager met een snel genomen vrije trap. Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hùng controleert de bal met de borst. Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Modrzewianka - FC Tremam 0:1

3e minuut.
Kreier is nu in balbezit. Kreier geeft een hoge lob. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Faita verovert de bal door een tackle van achteren. Faita geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Czpiotek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Vrčić is nu in balbezit. Vrčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Modrzewianka - FC Tremam 0:2

13e minuut.
Rynsztok geeft een lange en hoge pass. Mateja kopt de bal weg. Teodosiev is nu in balbezit. Bandurski onderschept slim de pass. Bandurski haalt uit met een fantastische trap. Kaulics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szadecki geeft een hoge lob. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Bandurski is nu in balbezit. Bandurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Modrzewianka - FC Tremam 1:2

34e minuut.
Waligóra is nu in balbezit. Tompos verovert de bal door een tackle van achteren. Kreier rent richting de bal. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Modrzewianka 40%, FC Tremam 60%.
GKS Modrzewianka - FC Tremam 1:2

49e minuut.
Waligóra is nu in balbezit. Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waligóra rent richting de bal. Waligóra haalt uit met een fantastische trap. Kaulics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Modrzewianka - FC Tremam 2:2

53e minuut.
Waligóra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bandurski de bal. Teodosiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandurski onderschept slim de pass. Bandurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Modrzewianka - FC Tremam 3:2

81e minuut.
Kocisz met een sublieme pass. Vrčić rent richting de bal. Vrčić passt de bal zonder na te denken. Hùng is nu in balbezit. Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Modrzewianka 44%, FC Tremam 56%.
GKS Modrzewianka - FC Tremam 3:2