Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pizzaBoyz GKS Modrzewianka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Marczak rent richting de bal. Marczak speelt de bal door. Kocisz is nu in balbezit. Szawan onderschept slim de pass. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Skorża passt de bal in één keer door. Waligóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandurski is nu in balbezit. Waligóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Waligóra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Frankiewicz is nu in balbezit. Rynsztok speelt de bal door. Frankiewicz speelt de bal door. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Waligóra rent richting de bal. Waligóra geeft een hoge lob. Szadecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Starosta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - GKS Modrzewianka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 45%, GKS Modrzewianka 55%.
pizzaBoyz - GKS Modrzewianka 0:1

59e minuut.
Bandurski rent richting de bal. Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos geeft een hoge lob. Szawan rent richting de bal. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Frankiewicz speelt de bal door. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morawski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Morawski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Morawski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szawan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szluga wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kocisz rent richting de bal. Kocisz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kabała de bal onder controle te krijgen. Gaweł is nu in balbezit. Gaweł geeft de bal voor. Czpiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szawan is nu in balbezit. Szawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pizzaBoyz - GKS Modrzewianka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 51%, GKS Modrzewianka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pizzaBoyz - GKS Modrzewianka 1:1