Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strumyk Płazowo pizzaBoyz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Dzienisz passt de bal in één keer door. Szawan is nu in balbezit. Miodziek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Miodziek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miodziek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Starosta rent richting de bal. Starosta speelt de bal door. Klungelig pakt Bandurski de bal. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuźniak speelt de bal door. Apostel rent richting de bal. Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Frankiewicz rent richting de bal. Uszalewski rent richting de bal. Frankiewicz begaat een overtreding. Frankiewicz krijgt een gele kaart. Uszalewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Uszalewski met een snel genomen vrije trap. Bandurski is nu in balbezit. Apostel onderschept slim de pass. Apostel haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Płazowo - pizzaBoyz 1:0

32e minuut.
Marczak verovert de bal door een tackle van achteren. Marczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dzienisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szluga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Szczerski geeft een hoge lob. Gaweł kopt de bal weg. Szluga rent richting de bal. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Płazowo - pizzaBoyz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Płazowo 41%, pizzaBoyz 59%.
Strumyk Płazowo - pizzaBoyz 2:0

58e minuut.
Czerkas rent richting de bal. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz passt de bal met de wreef. Szawan is nu in balbezit. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Płazowo - pizzaBoyz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Płazowo 41%, pizzaBoyz 59%.
Strumyk Płazowo - pizzaBoyz 2:1