Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pizzaBoyz Ks Dishwalla
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Genovese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese passt de bal zonder na te denken. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel. Przyrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Frankiewicz de bal. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu passt de bal met de wreef. Genovese is nu in balbezit. Genovese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ryszko met een sublieme pass. Crouch is nu in balbezit. Crouch met een sublieme pass. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:2

12e minuut.
Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszudziński rent richting de bal. Maszudziński probeert naar een medespeler te passen. Genovese is nu in balbezit. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko maakt een afschuwelijke overtreding. Ryszko krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gaweł speelt de bal door. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan begaat een overtreding. Butulan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ryszko is nu in balbezit. Ryszko heeft problemen om de bal te vangen. Ryszko probeert naar een medespeler te passen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 69%, Ks Dishwalla 31%.
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:3

47e minuut.
Starosta met een sublieme pass. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Popa geeft een hoge lob. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szczerski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabała is nu in balbezit. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Ryszko rent richting de bal. Ryszko passt de bal in één keer door. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:4

80e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Crouch probeert naar een medespeler te passen. Maszudziński met een sublieme pass. Genovese is nu in balbezit. Genovese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:5

80e minuut.
Szawan probeert naar een medespeler te passen. Frankiewicz is nu in balbezit. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Przyrowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Ślusarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarski met een sublieme pass. Genovese rent richting de bal. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pizzaBoyz 79%, Ks Dishwalla 21%.
pizzaBoyz - Ks Dishwalla 0:5