Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wilki Wilcza Amika
#ROADTOGLORY Tactiek grom
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 45.8
redelijk Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Capuzza controleert de bal met de borst. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Coudert geeft een lange en hoge pass. Lizik is nu in balbezit. Medak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medak krijgt een gele kaart. Lizik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban met een sublieme pass. Macavei is nu in balbezit. Macavei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gligorić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bjelajac de bal. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:0

38e minuut.
Peneş probeert de bal aan de voet te houden. Moncada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gligorić. Moncada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moncada kan niet meer verder spelen. Adiloğlu komt het veld opgelopen. Lizik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban schiet op doel. Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Haan speelt de bal door. Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić met een sublieme pass. Macavei rent richting de bal. Macavei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Medak rent richting de bal. Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal met de wreef. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş onderschept slim de pass. Peneş speelt de bal door. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 74%, Amika 26%.
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:0

47e minuut.
Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:1

51e minuut.
Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Peneş speelt de bal door. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogno maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sonzogno naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Zalomaev geeft de bal voor. Gligorić kopt de bal weg. Santiesteban probeert de bal aan de voet te houden. Santiesteban schiet op doel. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:2

68e minuut.
Boruciński geeft een hoge lob. Adiloğlu kopt de bal weg. Daar is Haan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stolárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crişan kopt de bal weg. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:3

78e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Peneş rent richting de bal. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Boruciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft een hoge lob. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan schiet op doel. Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 57%, Amika 43%.
K.S. Wilki Wilcza - Amika 1:3