Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziowa Armia Heartland Dragons
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 21
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Deląg speelt de bal door. Klungelig pakt Borek de bal. Dirks is nu in balbezit. Borek onderschept slim de pass. Borek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pohotový passt de bal in één keer door. Zachwyc rent richting de bal. Tomalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomalak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zachwyc raakt geblesseerd tijdens het duel. Mierzwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borek kopt de bal weg. Bortoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek rent richting de bal. Borek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fiore kopt de bal weg. Sarkkinen is nu in balbezit. Klungelig pakt Tomalak de bal. Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 1:0

17e minuut.
Sarkkinen verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarkkinen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrabl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarkkinen krijgt zijn hoofd ertegen. Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vrabl rent richting de bal. Vrabl passt de bal in één keer door. Sarkkinen is nu in balbezit. Sarkkinen haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 2:0

23e minuut.
Pohotový is nu in balbezit. Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa geeft een hoge lob. Borek is nu in balbezit. Borek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pohotový is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudawski. Pohotový is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łobodziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarkkinen maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 3:0

37e minuut.
Fiore kopt de bal weg. Sarkkinen probeert de bal met de borst te controleren. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 4:0

38e minuut.
Rudawski rent richting de bal. Rudawski geeft de bal voor. Pohotový bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowa Armia 44%, Heartland Dragons 56%.
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 4:0

49e minuut.
Łobodziński passt de bal zonder na te denken. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl speelt de bal door. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiore is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolbeinsson zal de hoekschop nemen. Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 5:0

53e minuut.
Skorupa rent richting de bal. Kolbeinsson onderschept slim de pass. Kolbeinsson probeert naar een medespeler te passen. Sarkkinen heeft problemen om de bal te vangen. Sarkkinen draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 6:0

61e minuut.
Daar is Bortoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl probeert naar een medespeler te passen. Parkitny rent richting de bal. Sarkkinen onderschept slim de pass. Sarkkinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 7:0

68e minuut.
Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Borek is nu in balbezit. Dirks bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek onderschept slim de pass. Borek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pohotový rent richting de bal. Pohotový passt de bal in één keer door. Zachwyc heeft problemen om de bal te vangen. Sarkkinen rent richting de bal. Sarkkinen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 8:0

82e minuut.
Kolbeinsson probeert naar een medespeler te passen. Sarkkinen is nu in balbezit. Fiore rent richting de bal. Sarkkinen is nu in balbezit. Sarkkinen haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson passt de bal in één keer door. Mierzwa speelt de bal door. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen passt de bal in één keer door. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowa Armia 37%, Heartland Dragons 63%.
Miedziowa Armia - Heartland Dragons 8:0