Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koronista De la Brzeźnica Coco Jumbo FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Wunsz is nu in balbezit. Wunsz probeert naar een medespeler te passen. Kokoszka is nu in balbezit. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guentzel speelt de bal door. Wunsz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurowski. Kurowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozowski speelt de bal door. Herczyk rent richting de bal. Łaszczewski onderschept slim de pass. Łaszczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bursiak passt de bal met de wreef. Fierka rent richting de bal. Fierka speelt de bal door. Niefart is nu in balbezit. Niefart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Glonek geeft de bal voor. Daar is Wunsz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokoszka is nu in balbezit. Wunsz verovert de bal door een tackle van achteren. Wunsz schiet op doel. Sobociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 48%, Coco Jumbo FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koronista De la Brzeźnica - Coco Jumbo FC 0:0

71e minuut.
Szumilas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skorulski. Szumilas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokoszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pałczyński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Szumilas passt de bal met de wreef. Wunsz rent richting de bal. Wunsz speelt de bal door. Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski schiet op doel. Sobociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 42%, Coco Jumbo FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koronista De la Brzeźnica - Coco Jumbo FC 0:0