Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jumbo FC Koronista De la Brzeźnica
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Sobociński met een sublieme pass. Wyrwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokoszka de bal. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Patoń rent richting de bal. Niefart onderschept slim de pass. Niefart haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - Koronista De la Brzeźnica 1:0

30e minuut.
Pitek heeft problemen om de bal te vangen. Pitek passt de bal in één keer door. Niefart met een sublieme pass. Bursiak rent richting de bal. Bursiak schiet op doel. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pałczyński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 37%, Koronista De la Brzeźnica 63%.
Coco Jumbo FC - Koronista De la Brzeźnica 1:0

48e minuut.
Niefart passt de bal met de wreef. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka maakt een afschuwelijke overtreding. Kokoszka krijgt een gele kaart. Konradowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Patoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pitek is nu in balbezit. Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Konradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konradowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Herczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rej komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas passt de bal in één keer door. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Napierała rent richting de bal. Łaszczewski rent richting de bal. Napierała rent richting de bal. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sobociński trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Bursiak is nu in balbezit. Klungelig pakt Niefart de bal. Niefart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 55%, Koronista De la Brzeźnica 45%.
Coco Jumbo FC - Koronista De la Brzeźnica 1:0