Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSG Gornik Zabrye FcPizza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen poor


12e minuut.
Podlaski rent richting de bal. Mielony verovert de bal door een tackle van achteren. Mielony probeert naar een medespeler te passen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gardocki rent richting de bal. Szef onderschept slim de pass. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński schiet op doel. Bałuszyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony is nu in balbezit. Futyma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielony raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajestka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG Gornik Zabrye - FcPizza 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 58%, FcPizza 42%.
KSG Gornik Zabrye - FcPizza 1:0

46e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki passt de bal met de wreef. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars heeft problemen om de bal te vangen. Wars schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Gardocki passt de bal in één keer door. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSG Gornik Zabrye - FcPizza 1:1

55e minuut.
Pajestka verovert de bal door een tackle van achteren. Mielony is nu in balbezit. Mielony met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mitka geeft een hoge lob. Bałuszyński kopt de bal weg. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajestka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Futyma is nu in balbezit. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Taras passt de bal zonder na te denken. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kiełkowski speelt de bal door. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG Gornik Zabrye 41%, FcPizza 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSG Gornik Zabrye - FcPizza 1:1