Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza KSG Gornik Zabrye
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Borysowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysowiec passt de bal met de wreef. Skrocki rent richting de bal. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński schiet op doel. Grabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - KSG Gornik Zabrye 1:0

16e minuut.
Borysowiec met een sublieme pass. Ciamajda rent richting de bal. Ciamajda speelt de bal door. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski geeft een hoge lob. Komar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wasilewski de bal onder controle te krijgen. Wasilewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szewc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrocki rent richting de bal. Dzierżyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzierżyński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Skrocki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ciamajda de bal onder controle te krijgen. Ciamajda passt de bal met de wreef. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mitka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słodyczka met de inworp. Ciamajda is nu in balbezit. Ciamajda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kutryb kopt de bal weg. Mikruta heeft problemen om de bal te vangen. Mikruta met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Ciamajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciamajda probeert naar een medespeler te passen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 71%, KSG Gornik Zabrye 29%.
FcPizza - KSG Gornik Zabrye 1:0

61e minuut.
Bałuszyński geeft een hoge lob. Taras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciamajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wars rent richting de bal. Wars draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pawlusiński trapt de bal weg van het doel. Daar is Ciamajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciamajda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mitka met een sublieme pass. Pieczynga met een sublieme pass. Borysowiec heeft problemen om de bal te vangen. Ciamajda rent richting de bal. Ciamajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pawlusiński trapt de bal weg van het doel. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewc probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 55%, KSG Gornik Zabrye 45%.
FcPizza - KSG Gornik Zabrye 1:0