Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amika Miedziowa Armia
grom Tactiek 433
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen average


7e minuut.
Vrabl verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabl probeert naar een medespeler te passen. Tomalak met een sublieme pass. Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolárik met een snelle inworp. Lizik rent richting de bal. Lizik geeft een lange en hoge pass. Santiesteban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 1:0

18e minuut.
Bosinceanu speelt de bal door. Fiore rent richting de bal. Fiore passt de bal in één keer door. Sarkkinen rent richting de bal. Sarkkinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amika - Miedziowa Armia 1:1

22e minuut.
Peneş kopt de bal weg. Macavei rent richting de bal. Vrabl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macavei raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mainardi kopt de bal weg. Łobodziński heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft de bal voor. Masters kopt de bal weg. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santiesteban probeert de bal met de borst te controleren. Dirks bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban onderschept slim de pass. Masters onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peneş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal in één keer door. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 2:1

41e minuut.
Peneş rent richting de bal. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban schiet op doel. Masters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tomalak rent richting de bal. Tomalak geeft de bal voor. Bjelajac rent richting de bal. Sarkkinen onderschept slim de pass. Sarkkinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Peneş rent richting de bal. Peneş speelt de bal door. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 43%, Miedziowa Armia 57%.
Amika - Miedziowa Armia 3:1

46e minuut.
Fiore passt de bal in één keer door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mainardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft een hoge lob. Santiesteban krijgt zijn hoofd ertegen. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jastrzębiec trapt de bal weg. Tomalak kopt de bal weg. Łobodziński heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mainardi passt de bal in één keer door. Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal in één keer door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 4:1

57e minuut.
Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkkinen is nu in balbezit. Sarkkinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarkkinen rent richting de bal. Sarkkinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lizik kopt de bal weg. Masters kan de bal niet met de borst controleren. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 5:1

65e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik geeft de bal voor. Macavei krijgt zijn hoofd ertegen. Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 6:1

68e minuut.
Peneş passt de bal in één keer door. Santiesteban is nu in balbezit. Masters rent richting de bal. Santiesteban onderschept slim de pass. Santiesteban geeft een hoge lob. Jastrzębiec bokst de bal weg. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 7:1

88e minuut.
Mainardi speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirks onderschept slim de pass. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik schiet op doel. Jastrzębiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Amika - Miedziowa Armia 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amika 36%, Miedziowa Armia 64%.
Amika - Miedziowa Armia 8:1