Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heartland Dragons K.S. Wilki Wilcza
Normal Tactiek #ROADTOGLORY
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


9e minuut.
Medak verovert de bal door een tackle van achteren. Medak passt de bal zonder na te denken. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parkitny de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 0:1

9e minuut.
Borek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bortoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev onderschept slim de pass. Zalomaev geeft een hoge lob. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. De bal raakt de paal. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Medak verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwa is nu in balbezit. Haan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Haan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mierzwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mierzwa kan niet meer verder spelen. Lasterowicz komt het veld opgelopen. Rudawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kłus de bal. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Boruciński kopt de bal weg. Parkitny heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 0:2

28e minuut.
Deląg rent richting de bal. Gligorić verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorić geeft een hoge lob. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 56%, K.S. Wilki Wilcza 44%.
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 0:3

50e minuut.
Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza geeft een lange en hoge pass. Jurkiewicz speelt de bal door. Borek rent richting de bal. Borek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Foriers controleert de bal met de borst. Foriers speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Medak is nu in balbezit. Medak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Zachwyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Skorupa met een sublieme pass. Kłus rent richting de bal. Kłus passt de bal in één keer door. Medak geeft een hoge lob. Giansoldati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Boruciński passt de bal met de wreef. Medak bereikt de bal nog maar net als eerste. Medak passt de bal met de wreef. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati schiet op doel. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doeltrap. Jurkiewicz trapt de bal weg. Foriers kopt de bal weg. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Capuzza geeft een lange en hoge pass. Skorupa geeft een hoge lob. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 1:3

79e minuut.
Capuzza is nu in balbezit. Capuzza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parkitny de bal. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Rudawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati is nu in balbezit. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heartland Dragons 64%, K.S. Wilki Wilcza 36%.
Heartland Dragons - K.S. Wilki Wilcza 1:3