Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wilki Wilcza Heartland Dragons
#ROADTOGLORY Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Contaldo met een sublieme pass. Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Giansoldati springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 1:0

6e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Giansoldati heeft problemen om de bal te vangen. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Parkitny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 2:0

7e minuut.
Foriers geeft een hoge lob. Contaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudawski de bal. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Foriers probeert naar een medespeler te passen. Gero geeft de bal voor. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 3:0

11e minuut.
Bohuslav geeft een hoge lob. Giansoldati kopt de bal weg. Gero geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 4:0

22e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Contaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Contaldo met een sublieme pass. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohuslav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo rent richting de bal. Contaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Skorupa is nu in balbezit. Skorupa geeft een hoge lob. Gero geeft een hoge lob. Giansoldati krijgt zijn hoofd ertegen. Jurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 5:0

36e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav speelt de bal door. Faryński rent richting de bal. Giansoldati verovert de bal door een tackle van achteren. Giansoldati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Contaldo geeft de bal voor. Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati onderschept slim de pass. Giansoldati schiet op doel. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 6:0

42e minuut.
Skorupa rent richting de bal. Bohuslav onderschept slim de pass. Bohuslav geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati schiet op doel. Jurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 15%, Heartland Dragons 85%.
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 6:0

53e minuut.
Foriers onderschept slim de pass. Foriers geeft de bal voor. Giansoldati krijgt zijn hoofd ertegen. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 7:0

57e minuut.
Giansoldati geeft een lange en hoge pass. Zachwyc rent richting de bal. Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Contaldo rent richting de bal. Bocheński met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gero geeft een lange en hoge pass. Boruciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Skorupa de bal. Contaldo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 8:0

60e minuut.
Daar is Mierzwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gero bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati is nu in balbezit. Contaldo rent richting de bal. Contaldo schiet op doel. Jurkiewicz bokst de bal weg. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 9:0

62e minuut.
Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo geeft een hoge lob. Daar is Giansoldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Jurkiewicz bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Foriers met de inworp. Mierzwa is nu in balbezit. Contaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Contaldo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Foriers passt de bal met de wreef. Gero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jurkiewicz trapt de bal weg. Foriers kopt de bal weg. Contaldo probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 10:0

83e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Giansoldati schiet op doel. Jurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 11:0

85e minuut.
Coudert onderschept slim de pass. Pliszka rent richting de bal. Met opzet legt Coudert zijn tegenspeler op de grond. Pliszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pliszka kan niet meer verder spelen. Bortoń komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Bocheński probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński met een sublieme pass. Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński speelt de bal door. Gero probeert naar een medespeler te passen. Giansoldati is nu in balbezit. Giansoldati haalt uit met een fantastische trap. Jurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wilki Wilcza 19%, Heartland Dragons 81%.
K.S. Wilki Wilcza - Heartland Dragons 11:0