Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPizza Coco Jumbo FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Napierała geeft een hoge lob. Inworp. Kiełkowski met de inworp. Szewc is nu in balbezit. Szewc draait met de bal, schiet en ... Sobociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzierżyński springt en kopt de bal. Sobociński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kiełkowski kopt de bal weg. Szewc heeft problemen om de bal te vangen. Kokoszka is nu in balbezit. Bursiak rent richting de bal. Bursiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pawlusiński trapt de bal weg. Kokoszka kopt de bal weg. Podlaski rent richting de bal. Bursiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcPizza - Coco Jumbo FC 0:1

14e minuut.
Kiełkowski is nu in balbezit. Szumilas onderschept slim de pass. Szumilas met een sublieme pass. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Pitek onderschept slim de pass. Pitek passt de bal met de wreef. Bursiak heeft problemen om de bal te vangen. Bursiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kokoszka met een sublieme pass. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas geeft de bal voor. Bursiak rent richting de bal. Bursiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart is nu in balbezit. Niefart passt de bal in één keer door. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak schiet op doel. Pawlusiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 55%, Coco Jumbo FC 45%.
FcPizza - Coco Jumbo FC 0:1

54e minuut.
Futyma is nu in balbezit. Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podlaski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Szumilas passt de bal met de wreef. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart is nu in balbezit. Niefart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Napierała trapt de bal weg van het doel. Patynek probeert de bal met de borst te controleren. Patynek met een sublieme pass. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Sobociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPizza 34%, Coco Jumbo FC 66%.
FcPizza - Coco Jumbo FC 0:1