Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jumbo FC FcPizza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fierka onderschept slim de pass. Podlaski rent richting de bal. Fierka onderschept slim de pass. Fierka geeft de bal voor. Bursiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Pitek onderschept slim de pass. Pitek passt de bal in één keer door. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kiełkowski geeft de bal voor. Kutryb is nu in balbezit. Herczyk onderschept slim de pass. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 61%, FcPizza 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coco Jumbo FC - FcPizza 0:0

47e minuut.
Patynek speelt de bal door. Klungelig pakt Kurowski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiełkowski. Kurowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Bursiak heeft problemen om de bal te vangen. Niefart rent richting de bal. Met opzet legt Patynek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Patynek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Łukaszewski geeft een hoge lob. Futyma geeft de bal voor. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pieczynga kopt de bal weg. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek rent richting de bal. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jumbo FC - FcPizza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jumbo FC 42%, FcPizza 58%.
Coco Jumbo FC - FcPizza 0:1