Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koronista De la Brzeźnica KSG Gornik Zabrye
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Glonek passt de bal met de wreef. Komar rent richting de bal. Komar passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - KSG Gornik Zabrye 1:0

26e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka onderschept slim de pass. Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Glonek is nu in balbezit. Ciamajda verovert de bal door een tackle van achteren. Wars is nu in balbezit. Wars schiet op doel. Jędrejowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pałczyński met een harde bal richting middenveld. Pajestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski begaat een overtreding. Pajestka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pajestka kan niet meer verder spelen. Borysowiec komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Patoń speelt de bal door. Borysowiec met een sublieme pass. Klungelig pakt Guentzel de bal. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skorulski probeert naar een medespeler te passen. Borysowiec rent richting de bal. Borysowiec met een sublieme pass. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 54%, KSG Gornik Zabrye 46%.
Koronista De la Brzeźnica - KSG Gornik Zabrye 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szef met een snelle inworp. Borysowiec met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koronista De la Brzeźnica - KSG Gornik Zabrye 1:1

57e minuut.
Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz rent richting de bal. Szef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szef krijgt een gele kaart. Jaśkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jaśkiewicz kan niet meer verder spelen. Konradowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gardas kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrocki de bal. Sosna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sosna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Taras met een snelle inworp. Klungelig pakt Ciamajda de bal. Borysowiec geeft een hoge lob. Daar is Wars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronista De la Brzeźnica - KSG Gornik Zabrye 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronista De la Brzeźnica 49%, KSG Gornik Zabrye 51%.
Koronista De la Brzeźnica - KSG Gornik Zabrye 1:2